Sally is een professionele gastouder met oog voor elk kind.
Zij is lief, erg enthousiast en geeft zich helemaal om elk kind zich thuis te laten voelen. Ze vindt het belangrijk om te kijken wat ieder kind nodig heeft, zodat zij de gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen. Daarnaast biedt Sally de kinderen structuur en gaat zij er graag eens op uit om bijvoorbeeld de eendjes te voeren of naar een speeltuintje te gaan.
Ik raad ouders en kinderen zeker aan eens een kijkje te gaan nemen bij All Starz gastouderopvang!

Leonie Gevaert-Besters
Bemiddelingsmedewerker KINOP Hilversum

“Toen onze gastouder met vakantie was, zijn we via het gastouderbureau bij Sally uitgekomen. Het contact aan de telefoon was meteen goed! Eenmaal bij Sally thuis, bleef het contact erg fijn en ook zeer professioneel. Het huis ziet er heel verzorgd uit en de kinderen hebben genoeg om mee te spelen! Ook de tuin is een mooie plek om te spelen. Wij waren erg blij met Sally als vervanger!! Af en toe een WhatsAppje met een foto van onze zoon, vond ik ook heel fijn!”

I. Mennen

Vanaf de eerste kennismaking was er gelijk ‘de klik’ die wij zochten met een gastouder. Wij brengen ons zoontje met alle vertrouwen naar Sally. Haar enthousiasme en gedrevenheid spat er dan ook vanaf! Sally geeft gehoor aan wensen en gewoonten die wij doorgeven, wat het beste bij ons zoontje past. Dit is haar streven. In overleg is er veel mogelijk, dit vinden wij erg fijn.

Een fijn, gezellig, vertrouwd en warm gastgezin waar ons zoontje hopelijk nog lang van kan genieten.

Lieve groetjes,

Bjorn, Kim en Tygo

In verband met de zomervakantie van onze gastouder zijn wij in contact gekomen met Sally. Het introductiegesprek was direct erg gemoedelijk en vertrouwd. De eerste dag van de opvang was voor mijn zoontje spannend maar voor mijn dochtertje toch wel moeilijk. Sally heeft dit goed aangepakt waardoor ook mijn dochtertje binnen snelle tijd met veel plezier naar haar toe ging. De 2 weken opvang zijn voorbij gevlogen. Nu, een paar weken later, hebben mijn beide kindjes het nog steeds over Sally. Mijn dochtertje heeft haar babypop zelfs Sally genoemd. Zeer fijn om te horen als ouder zijnde en we maken dan ook graag gebruik van haar opvang.

Familie OrdoƱez